2°C | Amsterdam

LADA gaat weer luisteren naar de inwoners van Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Politieke Partij Lada gaat weer de boer op om de inwoners van de gemeente Hollands Kroon op te zoeken. Onder het motto ‘LADA on Tour’ zullen de fractieleden van LADA een luisterend oor hebben om zo alle problemen die spelen binnen de gemeente Hollands Kroon aan te horen.
Elke eerste zaterdag van de maand staat de gele caravan van LADA in 2 kernen van de gemeente Hollands Kroon. De start is op zaterdag 1 oktober in ‘T Veld. Tussen 11 en 12:30 uur staat de caravan op het Kerkplen waar Wethouder Frits Westerkamp de inwoners graag te woord staat en luistert naar wat er allemaal speelt onder de inwoners van ‘T Veld.
Daarna vertrekt de hele stoet inclusief caravan naar de Brugstraat in Middenmeer waar de inwoners van Middenmeer de kans krijgen hun problemen aan de wethouder voor te leggen. Van die ene losliggende stoeptegel die maar niet wordt gefixed tot alles wat er nog meer speelt.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.