2°C | Amsterdam

aankomst vluchtelingen

LADA ingesprek met inwoners Hollands Kroon om kleinschalig opvang vluchtelingen

Hollands Kroon – De plannen gepresenteerd door de werkgroep kleinschalige vluchtelingen opvang sluiten goed aan op de motie die LADA heeft ingebracht in het vluchtelingendebat. Daarin werd het college gevraagd met het COA in gesprek te gaan om in Hollands Kroon een pilot op te starten waarin dit mogelijk gemaakt wordt.
De LADA-fractie wil met de inwoners in gesprek over de het vluchtelingenprobleem en mogelijke kleinschalige opvang. De gele caravan gaat daarom weer op pad.
Zaterdag 9 april zijn we van 11.00 – 12.30 uur in het Winkelhart Niedorp  en van 13.30 – 15.00 uur in de Terpstraat in  Wieringerwerf. Zaterdag 16 april van 11.00 – 12.30 in Winkelcentrum Molensluis in Anna Paulowna en van 13.30 – 15.00 uur bij de Aldi in Hippolytushoef.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.