2°C | Amsterdam

Lange file richting Amsterdam door gladheid

REGIO – De ochtendspits aan de noordkant van Amsterdam verloopt zeer druk. De wisselbaan bij de Coentunnel (A10) is nog altijd dicht richting Amsterdam. Dat komt door gladheid.
De wisselbaan gaat normaal aan het begin van de ochtendspits open, maar dat was dinsdagochtend niet het geval. De wisselbaan is glad en moet nog gestrooid worden. Wanneer dit gaat gebeuren is onbekend. Voor de ochtendspits in de Zaanstreek maakt het allemaal niets meer uit. Opgeteld ziet de VID aan de noordkant van Amsterdam ruim 31 kilometer file. Vooral de A7 en A8 zijn vastgelopen, maar ook lokale wegen staan stil.

Omrijden

Verkeer dat vanuit de kop van Noord-Holland komt kan de Zaanstreek voorlopig beter mijden. Omrijden gaat beter via de A9 richting Amstelveen, hoewel daar ook 5 kilometer file staat vanaf Castricum.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.