2°C | Amsterdam

Leerlingenvervoer failliete Klomp overgenomen door Willemsen-De Koning

HOLLANDS KROON – Het leerlingenvervoer in de gemeenten Den Helder, Hollands Kroon en Schagen is tot aan de zomervakantie gegarandeerd. Het bedrijf Willemsen-de Koning personenvervoer neemt per dinsdag 17 mei, meteen na Pinksteren, de activiteiten van het failliete Klomp over.
Lees ook: Het wil maar niet lukken met het leerlingenvervoer in Hollands Kroon
De curator garandeert het vervoer van de kinderen tot en met vrijdag 13 mei. Daarna zet Willemsen-de Koning het leerlingenvervoer voort met zoveel mogelijk dezelfde chauffeurs, onderaannemers en met dezelfde routes, zodat er voor de kinderen zo veel mogelijk hetzelfde blijft.De drie gemeenten hebben inmiddels ingestemd met de overname van het contract door Willemsen-de Koning voor de resterende periode tot aan de zomervakantie. De ouders worden persoonlijk geïnformeerd over de overname van het vervoer.

Aanbesteding nieuwe schooljaar

Voor het leerlingenvervoer in het nieuwe schooljaar zijn de drie gemeenten al met een Europese aanbesteding gestart. Deze aanbesteding loopt nog. De drie gemeenten werken daarin opnieuw samen. Zodra hier meer informatie over is wordt dit bekend gemaakt.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.