2°C | Amsterdam

Liaison TalentenJacht 2016 gewonnen door Linde Drost

WESTERLAND – In Brandend Zand op het Lutjestrand te Westerland werd afgelopen zondag de finale van de Liaison TalentenJacht 2016 (LTJ’16) gehouden. Een talentenjacht die dit jaar voor het derde achtereenvolgende jaar werd georganiseerd door de Liaison Studio uit Wieringerwerf in samenwerking met het horecabedrijf op het Lutjestrand. Wie zou de opvolger worden van Fleur Raateland en Anouk Geertsma, de winnaressen van de vorige edities?
Op het podium van Brandend Zand brachten de finalisten Quinty Baars, Melvin Witte, Renée Spijker, Mike Pluijmers, Isabelle Smeele, John Smith, Patrick Seegers, Linde Drost en John Koning stuk voor stuk prachtige optredens ten tonele. Allen komen zij van buiten de gemeente Hollands Kroon, waarmee direct een compliment aan de organisatie kan worden gegeven. De Liaison TalentenJacht heeft aantrekkingskracht tot ver buiten de regio. Tijdens de pauze van het evenement werd het publiek ook nog getrakteerd op een optreden van Anouk Geertsma.
Een moeilijke taak voor de jury, bestaande uit Lyanda van Oosten, Marcel Wessel en juryvoorzitter Henk Cornelissen, om uit een deelnemersveld van negen totaal verschillende finalisten een winnaar aan te wijzen. Het niveau was hoog, maar over de winnares was de jury het toch snel eens. Unaniem werd door de jury besloten dat de winnares van de Liaison TalentenJacht dit jaar uit Boelenslaan, een kleine plaats op de grens van Friesland en Groningen, komt.
Met haar compleet eigen versies van ‘Coat of many colors’ en ‘Fields of gold’ bracht Linde een gedeelte van het publiek letterlijk tot tranen. Linde zal binnenkort in de Liaison Studio enkele tracks opnemen voor haar debuut CD single, de prijs die zij naast de eeuwige roem verdiende. Van deze single krijgt ze vijftig exemplaren aangeboden door The Multimediacompany. Beide bedrijven sponsoren deze prijs ook al voor het derde jaar.
De uitreiking zal plaatsvinden in Brandend Zand, alwaar tijdens de feestelijke uitreiking het podium open is voor alle deelnemers uit de drie edities van LTJ.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.