2°C | Amsterdam

Lichaam 24-jarige man uit Julianadorp geborgen uit kanaal bij Breezand

BREEZAND – Na een urenlange zoektocht hebben de hulpdiensten maandagavond rond 20.00 uur het lichaam van een 24-jarige man uit Julianadorp aangetroffen in het kanaal bij Breezand en geborgen. 

Toen bij de Veiligheidsregio een melding binnenkwam dat er iemand in het kanaal te water zou zijn geraakt schaalde de Veiligheidsregio direct groot op en met meerdere hulpdiensten waaronder duikers van de brandweer werd een zoekactie gestart. Uit voorzorg werden in het kanaal drijvers geplaatst voor het geval de persoon zou zijn overleden en met de stroming meegenomen.

Tegen het einde van de middag was er nog niemand gevonden waarop werd terug geschaald naar een kleiner team van duikers en andere hulpdiensten. Tegen 20.00 uur werd het lichaam van de 24-jarige man uit Julianadorp aangetroffen en geborgen. De man was al als vermist opgegeven.

De politie laat weten dat een misdrijf is uitgesloten, wat wel de exacte oorzaak is wordt onderzocht door de politie. In een twitterbericht laat de politie weten dat de familie direct op de hoogte is gebracht en dat zij de nabestaanden van de man veel sterkte wensen.

Foto: Inter Visual Studio / Lindsay Zoetelief

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.