2°C | Amsterdam

Lidl stopt per direct met verkoop rookwaren

HOLLANDS KROON – Met deze stap loopt Lidl vooruit op het verbod dat in 2024 ingaat, vanaf 2024 mogen supermarkten geen rookwaren meer verkopen als onderdeel van het Nationaal Preventieakkoord dat in 2018 al is aangekondigd.

De woordvoerder van Lidl laat in een reactie aan de redactie weten weten dat toen in 2018 bekend werd dat rookwaren vanaf 2024 verboden zouden worden om te verkopen in supermarkten zijn wij al direct aan de slag gegaan en de verkoop gefaseerd afgebouwd. Omdat deze afbouw voorspoedig liep is er besloten om per direct alle rookwaren uit de winkels te halen en volledig te stoppen met de verkoop van rookwaren.

Het KWF liet weten blij te zijn met deze stap van de Lidl en roept de overige supermarktketens op om de stap van de Lidl te volgen en per direct te stoppen met de verkoop van rookwaren in hun supermarkten.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.