2°C | Amsterdam

Lolita zoekt een baasje


REGIO – Lolita is afgestaan omdat ze, sinds de komst van een kat in huis, het niet altijd netjes op de ‘konijnentoilet’ doet. Ze mocht altijd loslopen in huis en dat ging dus niet meer. Daarnaast was Lolita het konijn van de dochter des huizes, zij keek eigenlijk niet meer naar haar huisdier om. Reden genoeg voor hen om het konijn naar de opvang te brengen.
De medewerkers schrokken van de vacht van het dier, vervilt en verklit, niet meer te kammen. De voorpootjes waren inmiddels met de vacht aan de huid verkleefd en de oogjes waren niet meer zichtbaar. De vaste (honden)trimster van het asiel werd ingeschakeld. Zij is ruim twee uur bezig geweest om het dier te bevrijden van haar ongemak. De beloning was groot, om Lolita na de knipbeurt van blijdschap sprongetjes te zien maken. Ze kon zich weer bewegen.
Voor dit lieve, vrolijke binnenkonijn zoekt de opvang een eigenaar die graag bezig is met vachtverzorging en een leuk gecastreerd rammetje heeft?  Kennismaken met Lolita kan in de opvang aan Ambachtsdijk 7 in Tuitjenhorn. Bel voor de bezoektijden 0224-551818 of kijk op www.dierenasiel-schagen.nl.
Via onze nieuwspartner Rodi Media

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.