2°C | Amsterdam

Maak kennis met de duiksport tijdens de Open dag duikvereniging Zeus Faber Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Zodra Sint Maarten nadert worden ze bij Duikvereniging Zeus Faber alweer een beetje zenuwachtig. Niet vanwege de lampionnen en het bijbehorende snoep, maar vanwege de jaarlijkse open dag in zwembad De Terp aan Badweg 1 in Wieringerwerf. Dit jaar wordt de open dag zondag 13 november vanaf 14.00 uur gehouden.
Een team van ervaren duikers staat klaar om een proefduik met de belangstellenden te maken. De duikvereniging vraagt daarvoor een kleine vergoeding van vijf euro. Al het benodigde materiaal en de nodige informatie zijn deze dag aanwezig. Stuur voor vragen of het aanmelden voor de proefduik een e-mail naar: [email protected]. Let op! Plaatsen voor een proefduik zijn beperkt, dus geef je snel op.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.