Maedilon/VZV staat weer met beide benen op de vloer.

‘T VELD – De laatste wedstrijd van het lange 30 wedstrijden tellende zware seizoen eindigde voor Maedilon/VZV in een zware teleurstelling. De ploeg van trainer /coach Alex Curescu wilde de spaarzame supporters laten zien dat de matige prestatie van vorige week zaterdag tegen het team van trainer/coach Betty Plasmeyer Quintus onwaardig was.
VZV kwam nog wel goed uit de startblokken en nam door doelpunten van Linsey Perre en Jane Kramer een 0-2 voorsprong. Quintus nam hierna de touwtjes stevig in handen en overklaste hun tegenstander in de eerste helft op alle fronten. Het gaf VZV geen schijn van kans en zette de achterstand om in een 11-2 voorsprong waarna Lotte Prak eindelijk weer voor VZV wist te scoren. Tot aan het rust signaal werd er ontzettend slordig gespeeld het op revanche beluste Quintus zette VZV voor het rust signaal op een grote achterstand .
Ruststand 25-7.
De rust werd door Betty Plasmeyer gebruikt om het team nog wat zelfvertrouwen te geven om de tweede helft beter voor de dag te komen en het slechte optreden van het eerste bedrijf te vergeten. Deze peptalk miste zijn uitwerking niet, VZV speelde na rust stukken beter en deed weinig onder voor hun tegenstander het verschil was nu maar drie tegendoelpunten. Het zelfvertrouwen was terug en er werd weer als altijd collectief gestreden om het verlies binnen de perken te houden.
De jeugdige invalskrachten deden het ook goed en Ruth Kruijer pikte net als vorige week ook weer een doelpuntje mee terwijl Kim Jimmink de toegekende strafworpen wist te benutten en met zes treffers topscore werd.
VZV eindigde na deze behoorlijke nederlaag de competitie evengoed zeer verdienstelijk en boven verwachting op de vierde plaats die recht geeft op een Europees avontuur.
Einduitslag 40-19.
Doelpunten: Kim 6, Lotte 4, Florance 2, Djazzmin 2, Linsey 2, Ruth 1, Dymphie 1, Jane 1.