2°C | Amsterdam

Makelaars slaat bord in de tuin en ook door gasleiding.


’t VELD – Aan de Margrietlaan in ‘t Veld ontstond vanmorgen voor even behoorlijke consternatie. Een makelaar uit de omtrek had opdracht gekregen een woonhuis in de verkoop te nemen. Om mensen met goede voornemens nog net voor de jaarwisseling hiervan op de hoogte te brengen werd nog even een bord in de tuin geplaatst.
Zoals gebruikelijk werd er door de makelaar met een grondboor een gat geboord om het bord te plaatsen. Na enige noeste arbeid leek het erop dat er mogelijk een gasbel was aangeboord maar het bleek toch om de gasleiding naar de aangeboden woning te zijn.
De gealarmeerde brandweer zette uitvoorzorg tijdelijk de Margrietlaan af tot dat duidelijk werd dat het niet om een aardgasbel zou gaan.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.