Mantelzorgers wandelen met de boswachter in het Zwanenwater

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HOLLANDS KROON – Ook mantelzorgers hebben zo nu en dan behoefte de zorgtaak die zij zo vanzelfsprekend op zich nemen even los te laten. Niets menselijks is hen vreemd! Ongedwongen de natuur in, met het Mantelzorgcentrum kan dat.
Woensdag 22 juni kunnen mantelzorgers, onder leiding van boswachter Margreet Koelewijn, wandelen, bijkletsen en natuurlijk genieten van de allermooiste plekjes van het Zwanenwater met bloemen, vlinders en vogels. De mantelzorgers verzamelen om 13.30 uur op de parkeerplaats aan Zuidschinkeldijk 3a in Callantsoog. De middag duurt tot 15.00 uur. Natuurlijk is er ook nog tijd voor een kopje koffie of thee. “Heeft u vervanging thuis nodig of mocht het vervoer een probleem zijn, meld het ons”, alsu het Mantelzorgcentrum. “Mocht u mensen kunnen meenemen, dan horen wij ook dat graag. Er zijn verder geen kosten aan verbonden en aanmelden kan tot 20 juni.”
Bel voor meer informatie over deze activiteit of aanmelding met het Mantelzorgcentrum, tel. 0223-747009 of stuur een e-mail naar: info@mantelzorgcentrum.nl. Kijk ook eens op www.mantelzorgcentrum.nl.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category