2°C | Amsterdam

Mantelzorgers wandelen met de boswachter in het Zwanenwater

HOLLANDS KROON – Ook mantelzorgers hebben zo nu en dan behoefte de zorgtaak die zij zo vanzelfsprekend op zich nemen even los te laten. Niets menselijks is hen vreemd! Ongedwongen de natuur in, met het Mantelzorgcentrum kan dat.
Woensdag 22 juni kunnen mantelzorgers, onder leiding van boswachter Margreet Koelewijn, wandelen, bijkletsen en natuurlijk genieten van de allermooiste plekjes van het Zwanenwater met bloemen, vlinders en vogels. De mantelzorgers verzamelen om 13.30 uur op de parkeerplaats aan Zuidschinkeldijk 3a in Callantsoog. De middag duurt tot 15.00 uur. Natuurlijk is er ook nog tijd voor een kopje koffie of thee. “Heeft u vervanging thuis nodig of mocht het vervoer een probleem zijn, meld het ons”, alsu het Mantelzorgcentrum. “Mocht u mensen kunnen meenemen, dan horen wij ook dat graag. Er zijn verder geen kosten aan verbonden en aanmelden kan tot 20 juni.”
Bel voor meer informatie over deze activiteit of aanmelding met het Mantelzorgcentrum, tel. 0223-747009 of stuur een e-mail naar: [email protected]. Kijk ook eens op www.mantelzorgcentrum.nl.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.