2°C | Amsterdam

Mariaschool ’t Veld wordt Rijdershof.

‘T ZAND –  De beeldbepalende Mariaschool aan de Rijderstraat in ‘t Veld is niet meer. Vanmorgen is bij het krieken van de dag met een Torenkraan van Jos Blom en een paar medewerkers van firma v.d. Bel-sloopwerken het Torentje uit de dakconstructie gehesen.
Het bleek achteraf bijzonder meetevallen zonder problemen liet het zich na ruim 80 jaar stormen en regen getrotseerd en overleeft te hebben naar beneden zakken om later op de dag afgevoerd te worden naar Bot Bouw in Heerhugowaard. Daar krijgt het een opknapbeurt, om later als het nieuwbouw plannetje is gerealiseerd als aandenken weer terug geplaatst te worden.
Er zijn nog een paar woningen en vier bouwkavels in de verkoop in pan ‘ Rijdershof ‘ waarvoor nu de de realisering van het plan duidelijk zichtbaar wordt ook de interesse toeneemt. Over of zelfs binnen een jaar zal de locatie van de Mariaschool een hele andere uitstraling hebben met alleen het torentje nog als herkennings punt.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.