2°C | Amsterdam

Mario Kuiper neemt trainerstrokje over bij v.v. Nieuwe Niedorp


NIEUWE NIEDORP – Mario Kuiper wordt de nieuwe hoofdtrainer bij voetbalvereniging Nieuwe Niedorp. Hij volgt in het nieuwe seizoen Reinier Wagner op, die drie seizoenen het eerste elftal onder zijn hoede had.
Mario is geen onbekende van v.v Nieuwe Niedorp. In de seizoenen 2004/2005 en 2005/2006 was hij trainer van de A-junioren van Niedorp. In het seizoen 2006/2007 werd Mario hoofdtrainer van zaterdagclub Asonia in Andijk (nu bekend als Sporting Andijk). Bij deze club werkte hij vier seizoenen en in 2008 promoveerde hij naar de derde klasse.
Hij vervolgde zijn carrière in 2010 bij VVW en werd daar assistent trainer en trainer van de A-Junioren. Bovendien werd hij technisch jeugd coördinator en schreef een jeugdplan voor de club om de jeugd aansluiting te laten krijgen bij het eerste elftal. Dat speelde op dat moment in de tweede klasse KNVB.
Na zijn periode bij VVW trainde Mario Kuiper De Valken als hoofdtrainer. Bij de vierdeklasser uit Venhuizen bleef Mario naar volle tevredenheid drie jaar werkzaam. Op dit moment is de trainer actief voor vijfdeklasser Wiron, inmiddels in het tweede seizoen.
Het bestuur van v.v. Nieuwe Niedorp is blij om met Mario Kuiper een trainer aan te trekken, die de selectie van Reinier Wagner met succes kan overnemen. ,,Zijn ervaring, enthousiasme en aandacht voor de aanstormende jeugd van onze vereniging geven ons veel vertrouwen voor de komende periode,” laat het bestuur weten.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.