2°C | Amsterdam

Marit Raaijmakers (Hippolytushoef) pakt zilver tijdens EK Baan


HIPPOLYTUSHOEF – Het Europees Kampioenschap op de baan in het Portugese Andadia heeft juniore Marit Raaijmakers een zilveren medaille opgeleverd. De renster uit Hippolytushoef snelde als onderdeel van de achtervolgingsploeg naar het zilver. In de finale moest het kwartet buigen voor de Italiaanse squadra.
Samen met ploeggenoten Amber van der Hulst, Kirstie van Haaften, phaedra Krol en Mylene de Zoete moest Marit als eerste aan de slag tijdens het EK Baan in het Portugese Anadia. Bondscoach Peter Schep wil met een nieuwe lichting gaan bouwen aan een achtervolgingsploeg bij de vrouwen. Nederland komt sinds Londen 2012 niet meer op dit onderdeel uit. Ook hier was het een evenaring van de prestatie van vorig jaar.
Toch schat bondscoach Peter Schep dit optreden iets hoger in. “Het is hetzelfde resultaat, maar we hebben hier een betere prestatie geleverd. We rijden hier ook weer een Nederlands Record. We namen in de finale een klein risico met een snelle start, maar zijn tevreden met dit zilver,” zegt Schep tegen Cycling Online.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.