2°C | Amsterdam

bierbrouwen

Masterclass thuis bierbrouwen is groot succes geworden

NOORDKOP – Het brouwen van je eigen bier is een populaire lockdownhobby geworden. Je eigen bier brouwen is dan ook leuk om te doen, je kunt er veel tijd in kwijt en als het lukt is het iets om trots op te zijn. Bierbrouwen is minder moeilijk dan het lijkt, je moet echter wel weten wat je doet. Daarom organiseerden het Clusius College en NH Food een gratis online masterclass bierbrouwen op 16 maart 2021.

In een uur tijd werden de 112 deelnemers op weg geholpen om in hun eigen keuken, garage of (wo)mancave bier te maken. Daarvoor deelden enthousiaste thuisbrouwers hun kennis: Martin Peerdeman (Brouweensbier),  Tim de Goede (Brouwerij Zeglis), Mark Henke (Henke Bier) en Jaap Groen, (Clusius College). Tijdens de masterclass gingen ze stap voor stap het brouwproces doornemen, geven ze advies over de grondstoffen, de apparatuur, de werkwijze, en ze sloegen natuurlijk het proeven niet over.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.