2°C | Amsterdam

Medemblikkerweg eerder klaar dan verwacht, ‘het weer zat mee’

WIERINGERWERF – Het werk aan de weg in Wieringerwerf, Gemeente Hollands Kroon, is voorspoedig verlopen en de weersomstandigheden waren gunstig. Daarom is de Medemblikkerweg (N240) sinds vrijdag 27 november om 16.00 uur weer open voor het verkeer. Dat is een week eerder dan gepland.

Het wegdek en het fietspad zijn vernieuwd en de veiligheid is vergroot, vanaf de kruising met de Oosterterpweg en de Flevoweg. 

Op de kruispunten bij De Stek en de Schervenweg is de veiligheid verbeterd met duidelijke markering en bebording. Daarnaast heeft de provincie Noord-Holland grasbetontegels langs de rijbaan geplaatst, zodat voertuigen die met de wielen in de berm komen weer veilig terug de weg op kunnen rijden. Het werk is uitgevoerd door gebiedsaannemer WaakSaam. 

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.