2°C | Amsterdam

Medemblikkerweg vanaf maandag 28 september afgesloten

HOLLANDS KROON – De provincie Noord-Holland begint op maandag 28 september 2020 met werkzaamheden aan de Medemblikkerweg (N240) in Hollands Kroon. Het wegdek wordt verbeterd en de veiligheid vergroot. Vanwege de werkzaamheden is de weg ter hoogte van Wieringerwerf afgesloten tussen de Oosterterpweg en de Flevoweg. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 4 december. Verkeer moet rekening houden met extra reistijd.

Het wegdek en het fietspad van de Medemblikkerweg (N240) krijgen nieuw asfalt, vanaf de kruising met de Oosterterpweg tot de kruising met de Flevoweg. Op de kruispunten bij De Stek en de Schervenweg wordt de veiligheid verbeterd met verlichting, duidelijke markering en bebording. Daarnaast plaatst de provincie grasbetontegels langs de rijbaan, zodat voertuigen die met de wielen in de berm komen weer veilig terug de weg op kunnen rijden.

Medemblikkerweg afgesloten

Op maandag 28 september 2020 om 07.00 uur beginnen de werkzaamheden, die op vrijdag 4 december 2020 om 18.00 uur afgerond zijn. De Medemblikkerweg is in deze periode afgesloten tussen de Oosterterpweg en de Flevoweg. Gemotoriseerd verkeer volgt een omleidingsroute via de A7 en de N239; landbouwverkeer kan rijden via de N248 en de Flevoweg. Brom- en fietsverkeer volgt de fietsomleidingsroute via de Hoornseweg en Westermiddenmeerweg. Fietsverkeer moet rekening houden met ongeveer 10 minuten extra reistijd.

Bereikbaarheid woningen en bedrijven

Bestemmingsverkeer en hulpdiensten worden langs de werkzaamheden geleid. Om de bedrijven langs de Medemblikkerweg bereikbaar te houden, wordt hier in de avond en nacht gewerkt. De bedrijven blijven bereikbaar via de Oosterterpweg.

Meer informatie

Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via 0800 – 0200 600 (gratis), of per mail: [email protected]. Of kijk op www.waaksaam.com/nieuws voor meer informatie over de werkzaamheden.  

          

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.