2°C | Amsterdam

Meedenken over de toekomst van de kerkgebouwen in Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Hoe ziet de toekomst van de kerkgebouwen er in onze gemeente uit? Welke ontwikkelingen vinden er plaats rondom de kerkgebouwen in Hollands Kroon? Hoe kijkt u hier als inwoner van onze gemeente tegenaan? Deze en vele andere vragen staan centraal bij het maken van een visie op kerkgebouwen.

Woensdag 27 oktober om 19.30 uur

Een visie is een document waarin we allerlei informatie over de kerkgebouwen verzamelen en waarin Hollands Kroon samen met haar inwoners gaat kijken naar de toekomst van deze gebouwen. Uw stem als inwoner is in dit proces enorm belangrijk. Hollands Kroon nodigt u dan ook van harte uit om deel te nemen aan een digitale kennismaking. Dat is op woensdag 27 oktober van 19.30 tot 20.30 uur.

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen?

Meld u zich dan aan. Dit doet u door hier te klikken en het formulier in te vullen. Daarna ontvangt u een e-mail met de link voor de digitale kennismaking.

‘De Kerkvernieuwers’

Hollands Kron heeft Ankie Petersen en Sander Ummelen van het platform ‘De Kerkvernieuwers’ ingeschakeld. Tijdens de digitale bijeenkomst vertellen zij welke stappen er gezet worden en hoe u als inwoner een bijdrage kan leveren aan de visie voor de kerkgebouwen. Alle inwoners van Hollands Kroon die betrokken zijn, of zich betrokken voelen, bij de kerkgebouwen in onze gemeente zijn van harte welkom om deel te nemen. Dit geldt uiteraard ook voor alle beheerders en eigenaren van de kerkgebouwen.

Opening door wethouder Theo Meskers

De opening van de bijeenkomst wordt verzorgd door wethouder Theo Meskers. Hij geeft een toelichting over de bedoeling en het belang van het opstellen van deze visie voor Hollands Kroon.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.