2°C | Amsterdam

Meerderheid inwoners gemeente Hollands Kroon willen hogere boetes illegaal vuurwerk

HOLLANDS KROON – Met een grote meerderheid vinden de inwoners van de gemeente Hollands Kroon dat er hogere boetes moeten komen op het afsteken van illegaal vuurwerk. Maar ook het handhaven van het vuurwerk verbod moet veel strenger worden gehandhaafd vinden de inwoners van de gemeente Hollands Kroon.
Wel zijn de meeste inwoners van de gemeente Hollands Kroon voor het afsteken van vuurwerk op een centrale plek per kern binnen de gemeente. Bijvoorbeeld op een evenemententerrein waar ruimte voldoende is om hier met zijn allen te kunnen genieten van het vuurwerk dat wordt afgestoken.
De meerderheid van de inwoners van de gemeente Hollands Kroon zeggen wel eens last te hebben gehad van vuurwerkoverlast, en dat na het melden van een klacht er vrijwel niets aan werd gedaan. Maar 1 van de grootste ergenissen zijn de restanten van het vuurwerk dat na het afsteken overblijft en niet wordt opgeruimd door de mensen en zo bij de rest van de buurt veelal in de tuinen beland.

Knalvuurwerk meeste overlast

Onderzoek door I&O Research wijst uit dat (illegaal) knalvuurwerk wel het meeste overlast veroorzaakt gevolgd door zware lawinepijlen die worden afgestoken.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.