2°C | Amsterdam

Meet & Greet Interflow Wieringerwerf


WIERINGERWERF – Zaterdag 8 juli van 11:00 tot 15:00 uur organiseert Interflow een Meet & Greet. Tijdens deze dag kun je zien en beleven wat Interflow doet. Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende baan binnen bouw en techniek? Kom dan naar de Meet & Greet van Interflow en vind jouw nieuwe baan! 

Meet & Greet

Zaterdag 8 juli krijg jij de kans om ons personeel te ontmoeten en ze alles te vragen wat je maar wilt weten. Welke opleidingen hebben zij gevold, wat voor projecten lopen er en hoe is het eigenlijk om voor Interflow te werken? Stel jouw prangende vraag aan wie je maar wilt en ontdek of Interflow de werkgever is die bij jou past.

Rondleiding

Interflow is de enige partij binnen de markt dat vanuit de organisatie alle activiteiten binnen de keten aanbiedt, van advies, ontwerp, realisatie, productie tot beheer. Kom 8 juli naar de Stek 15 in Wieringerwerf en loop door de fabriek waar operatiekamers en Laminar Flow units worden gemaakt. Zie op kantoor hoe de engineers bezig zijn met het ontwerpen van een OK of cleanroom. Bekijk in onze showroom hoe een Laminar Flow unit eruit zien en loop door onze eigen Flex-OK waarin ook echt geopereerd zou kunnen worden.

Vacatures

Bij Interflow staan er verschillende vacatures open. Zo zijn wij onder andere opzoek van nieuwe werknemers binnen werktuigbouwkunde, productie, ontwerp, elektrotechniek en nog veel meer. Wil jij werken binnen de sector Bouw en Techniek? Kom dan zeker naar de Meet & Greet van Interflow en vind jouw nieuwe baan.

Over Interflow

Interflow is een onderdeel van Royal BAM Group. Wij zijn een internationaal en toonaangevend specialist in schone lucht. De expertise van onze organisatie wordt ingezet om zowel personen als producten te beschermen tegen gevaarlijke luchtomstandigheden. Interflow is een deskundig partner bij de ontwikkeling, productie, realisatie, validatie, en beheer van cleanrooms, operatiekamers, steriele bereidingsruimten, en laminar flow units.
Je kunt vrijblijvend langskomen. Inschrijven is niet nodig.
Wil je meer weten over deze Meet & Greet bij Interflow of heb je andere vragen, neem dan contact op met onze recruiter Helena Rippen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.