2°C | Amsterdam

Michelle begint inzamelingsactie voor moeder na vernietigende windhoos

WINKEL – De auto van de moeder van Michelle Deliën uit Winkel is waarschijnlijk total loss. Afgelopen dinsdag raakte het 45km-autootje zwaar beschadigd door een windhoos die over het dorp raasde. Geld om een nieuwe te kopen heeft ze niet en daarom kan ze nu niet naar haar werk.
“Mijn moeder gebruikt haar auto voornamelijk voor het werk en ook boodschappen doen lukt niet op de fiets, zij is er gewoon heel afhankelijk van”, vertelt een emotioneel aangeslagen Michelle aan NH.
Altijd klaarstaan voor anderen
“Ik gun het mijn moeder vooral omdat zij eigenlijk altijd voor anderen klaarstaat. Er hoeft maar een telefoontje te komen of mijn moeder gaat die kant op, alleen om een luisterend oor te bieden. Ze doet boodschappen voor mensen die het nodig hebben”, vertelt Michelle.
Voor vader Ed kwam de actie van zijn dochter als grote verrassing. “Het is gewoon een dubbel gevoel. Ik vind het een hele, hele lieve actie.”
Alle beetjes helpen
“Nu wil ik een beroep doen op de mensen waar mijn moeder wat voor heeft kunnen betekenen, maar ook op de mensen die een klein bedrag kunnen missen, en zo met zijn allen een bedrag kunnen sparen voor mijn moeder haar nieuwe wagentje. Elke cent helpt en ik ben jullie bij deze nu al eeuwig dankbaar!!”, aldus Michelle
“Ik hoop gewoon dat zij uiteindelijk een nieuw autootje heeft. Dat ze weer lekker naar haar werk toekan en ook niet meer bang is om de straat op te gaan, want ze durft gewoon niet meer te rijden nu.”

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.