2°C | Amsterdam

Midlake American Car Meet: als je zin hebt in klassieke Amerikaanse auto’s, muziek en meer!


MIDDENMEER – Wie wel eens op een terrasje aan de Nieuwstraat zit, hoort en ziet ze vaak voorbij komen. Amerikaanse auto’s en motoren. Kun je er geen genoeg van krijgen en wil je er meer van zien? Kom dan zeker naar Midlake American Car Meet in Middenmeer. Of kom je eigen Amerikaanse trots laten zien!

Moederdag

Ruim honderd Amerikaanse auto-, motor- of vrachtauto bezitters laten hun trots op 14 mei zien. Een droomdag voor de liefhebber van de Amerikaanse stijl! Ook voor de rest van het gezin is er genoeg te doen dus mama kan best mee op moederdag. Misschien shopt ze nog wat leuks op onze markt met typisch Amerikaanse spullen en kan er een rock ’n roll dans vanaf op de fantastische muziek van de band The Boogie dogs. En anders ga je gewoon lekker wat eten en drinken en genieten van de Amerikaanse sfeer!

Ben je Amerikaanse autobezitter?

Wil je je eigen Amerikaanse auto, motor of vrachtwagen laten zien? Weet dan dat het een verhard terrein is (dus ook goed te doen als het heeft geregend of als je een verlaagde auto hebt) en dat het op een plein is. Je kunt dus tijdens het biertje drinken en muziek luisteren de auto’s nog steeds zien. Like de pagina www.facebook.com/midlakeamericancarmeet voor actuele info!

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.