Midlake American Car Meet: Amerika komt naar je toe deze zomer!

MIDDENMEER – Wie wel eens op een terrasje aan de Nieuwstraat zit, hoort en ziet ze vaak voorbij komen. Amerikaanse auto’s en motoren. Kun je er geen genoeg van krijgen en wil je er meer van zien? Kom dan zeker naar Midlake American Car Meet in Middenmeer. Of kom je eigen Amerikaanse trots laten zien!
Ruim honderd Amerikaanse auto-, motor- of vrachtauto bezitters laten hun trots op 21 augustus zien. Een droomdag voor de liefhebber van de Amerikaanse stijl! Ook voor de rest van het gezin is er genoeg te doen. Zo is er een kidscorner, speelt de rock ’n roll band Boys named Sue, zijn er een karikaturist en een graffitiartist, een markt met typisch Amerikaanse spullen en is er natuurlijk genoeg eten en drinken. Ook stelt het bedrijf DF racing een aantal exclusieve Amerikaanse raceauto’s tentoon. Kortom, genoeg te doen om met het hele gezin een middagje Midlake te bezoeken!
Ben je Amerikaanse autobezitter?
Wil je je eigen Amerikaanse auto, motor of vrachtwagen laten zien? Weet dan dat het een verhard terrein is (dus ook goed te doen als het heeft geregend of als je een verlaagde auto hebt) en dat het op een plein is. Je kunt dus tijdens het biertje drinken en muziek luisteren de auto’s nog steeds zien. Like de pagina www.facebook.com/midlakeamericancarmeet voor actuele info!

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs