2°C | Amsterdam

MirandaMania gaat weer beginnen…. Fiets mee tegen kanker


REGIO – Er zijn alweer heel wat besluiten genomen om het 7de Miranda Mania weekend een verrassend evenement te laten worden. Het bestuur is uitgebreid, en de indeling iets veranderd. 
Vrijdagochtend zijn traditie getrouw de scholen uitgenodigd om de leerlingen plaats te laten op de spinning fiets. Zaterdag trappen we af met de 4-urige  spinningsmarathon, spektakel gegarandeerd! De inschrijving is geopend, kijk daarvoor op www.mirandamania.nl. Ook is er dit jaar aan de toeschouwers gedacht, een verhoogd podium waar u kunt staan en zeker niet onbelangrijk, en u een drankje kunt bestellen.
Zaterdagavond gaat het roer om, onder het motto ” feesten voor goede doelen” hebben we een programma staan dat klinkt als een klok, let op de media waar het we het bekend gaan maken!
Wij hebben er zin in om een super weekend voor u te organiseren, tot 18 maart in de Muiter te Medemblik

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.