Hollands Kroon – Het lijkt de wereld op zijn kop, een moeder die haar (weggelopen/gevluchte) dochter redt en zelf daarom zes uur lang in een politiecel beland als verdachte van het plegen van een misdrijf.
Rond 11:45 uur is de weggelopen 13-jarige Elishanti gevonden en door de politie meegenomen. De moeder werd ter ondervraging zes uur lang opgesloten in een politiecel omdat zij wordt gezien als de spil in deze zaak en daarom verdachte is.
Lees ook: Weggelopen Elishanti doet haar verhaal
De moeder zegt tegen ons: “Het steunen van je eigen kind word hier gezien als een misdrijf, ik kan hetzelf niet geloven dat ik, een sociaal aardig persoon zonder strafblad met een hoge opleiding,  in de cel is belandt. Wij hopen allemaal dat er gauw een einde komt aan deze nachtmerrie en ik mijn beide dochters weer snel kan zien.”
De moeder vertelt verder dat het al jaren helemaal niet goed gaat met de 2 meisjes en zij ook totaal geen idee heeft wanneer zij ze weer kan en mag zien.
Lees ook: 13-jarig meisje weggelopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Previous post Weerbericht Hollands Kroon – wolkenvelden met kans op lichte motregen
Next post Hollands Kroon: Samenwerken met Stichting Poldertuin voortgezet

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.