2°C | Amsterdam

Mooie tuinen Anna Paulowna dankzij bloembollenactie Lions Club Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA – Vele tuinen tooien zich voorjaar 2017 in prachtige kleuren door tulpenbollen, gekocht bij Lions Club Anna Paulowna.
De Lions Club bloembollenactie ter gelegenheid van het honderdjarig jubileum van de Lions, zorgt voor een stevige duw in de rug voor stichting ‘Het Vergeten Kind’. De opbrengst van de actie wordt besteed aan de vestiging van ‘wondertuinen’: een beschermde speelomgeving voor kinderen in een moeilijke leefomstandigheid.
Lions Club Anna Paulowna gebruikte de voorjaarsacties ‘Bloemen2daagse’ en ‘Koningspreuvenement’ als gelegenheid om de bloembollenpakketten aan de man te brengen. Recentelijk werden de pakketten bij de kopers bezorgd: het juiste moment om te planten!Lions Club Anna Paulowna dankt alle kopers voor de steun aan de actie.
Foto: Kleurige tulpen sieren in 2017 de tuinen van Anna Paulowna (Stockfoto)

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.