Motorrijder met drugs op zak klemgereden in Kolhorn

KOLHORN – Een 25-jarige motorrijder uit Hollands Kroon is gisteravond aangehouden na een wilde achtervolging door de straten van Kolhorn. De man reed om 21.30 uur door de Nieuwstraat in Schagen en viel op door vreemd rijgedrag, schrijft de politie. Een motoragent wilde hem daarop aanspreken, maar toen de politieman naast hem stond, gaf hij gas en scheurde hij weg,meldt NH.

Hij reed via de N241 met hoge snelheid Kolhorn in. Meerdere mensen moesten opzij springen om niet te worden aangereden. Pas nadat de man een doodlopende straat aan het Kerkepad in was gereden, kon de agent hem aanhouden. Bij controle bleek dat hij drugs bij zich had en dat hij op een geschorste motor rondreed. 

Foto van Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs