2°C | Amsterdam

Motorrijder met drugs op zak klemgereden in Kolhorn

KOLHORN – Een 25-jarige motorrijder uit Hollands Kroon is gisteravond aangehouden na een wilde achtervolging door de straten van Kolhorn. De man reed om 21.30 uur door de Nieuwstraat in Schagen en viel op door vreemd rijgedrag, schrijft de politie. Een motoragent wilde hem daarop aanspreken, maar toen de politieman naast hem stond, gaf hij gas en scheurde hij weg,meldt NH.

Hij reed via de N241 met hoge snelheid Kolhorn in. Meerdere mensen moesten opzij springen om niet te worden aangereden. Pas nadat de man een doodlopende straat aan het Kerkepad in was gereden, kon de agent hem aanhouden. Bij controle bleek dat hij drugs bij zich had en dat hij op een geschorste motor rondreed. 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.