2°C | Amsterdam

Musical Talent speelt Anastasia en houdt audities

WIERINGERWERF – Musical Talent is de nieuwe musical talentengroep van de kop van Noord-Holland die musicalproducties op hoog niveau op de planken brengt voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 7 t/m 17 jaar. Aankomend seizoen spelen zij de hitmusical Anastasia, een musical van FanWork musicals, en jij kunt kans maken op een plek in deze mooie productie!

Op zaterdag 4 september houdt Musical Talent audities in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Lijkt het jou te gek om in deze productie mee te spelen en ben je tussen de 7 en 17 jaar oud? Beschik je over musicaltalent en ben je bereid om hard te werken om jaarlijks in musicalproducties op hoog niveau te kunnen schitteren? Dan is Musical Talent de plek voor jou! Meld je nu aan voor de audities op musicaltalentnederland.nl. Iedereen is van harte welkom om een kans te wagen, ook wanneer je nog niet zo veel ervaring hebt.

Musical Talent is onderdeel van de talentontwikkeling afdeling van Meerpeen Theater die zang- en musicaltalent onder goede begeleiding helpt om hun talent te ontwikkelen, op hoog niveau te kunnen optreden en misschien zelfs wel door te groeien naar professionele producties of een professionele opleiding als deze ambitie er is. Meerdere van onze talenten stonden al eens in een nationale musicalproductie van o.a. Stage Entertainment & Opus One Musicals.

Ook voor Vocal Talent en het volwassenen Talent Choir, de andere talentengroepen van Meerpeen Theater talentontwikkeling die op hoog niveau meerstemmig zingen, kun je op 4 september auditie doen. 

Meer informatie over alle talentengroepen of aanmelden voor de audities kan via de website: talentontwikkeling.meerpeentheater.nl

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.