2°C | Amsterdam

Muziek in de Keesschuur Anna Paulowna – Jubileumconcert Roaring Fifties


ANNA PAULOWNA – Een tiental muziekvrienden vormden in 2006 de groep Roaring Fifties, seasongs & shanties. Tien jaar later staan ze op het podium van de Keesschuur aan Middenweg 9b in Anna Paulowna voor hun jubileumconcert. Iedereen is zondag 22 januari om 14.00 uur van harte welkom om te genieten van dit jubileum.
Roaring Fifties bestaat uit een groep enthousiaste zangers en zangeressen van het maritieme lied. De leden zijn afkomstig uit Anna Paulowna, Julianadorp, Den Helder, Schagen en zelfs uit Wijdewormer. Bijzondere momenten in het tienjarige bestaan zijn bijvoorbeeld het theaterconcert in 2009 in het Vikingschip, het meedoen aan twee dvd-opnames en het uitbrengen van de cd in 2015.
De toegang is gratis en reserveren is niet nodig, maar kom op tijd, want vol is vol. Een vrijwillige donatie in de melkbus bij de uitgang wordt zeer op prijs gesteld.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.