2°C | Amsterdam

Muzikale kerststallententoonstelling ’t Veld

’t VELD – De Kerstgroepen-tentoonstelling met het optreden van de Havenstraatzangers was zoals te verwachten wederom een groot succes.Deze laatst zondag voor kerst waren er ook weer veel belangstellenden naar de Martinuskerk gekomen om de honderden opgestelde kerststallen te bewonderen.
Vanaf half 3 konden de vele belangstellende ook genieten van het smartlappenkoor de Havenstraatzangers met in de pauze thee of koffie.De Kerstgroepen-tentoonstelling was dagelijks geopend vanaf 8 december, van 13.00 uur tot 17.00 uur en zal nog te bezichtigen zijn t/m woensdag 21 december 17.00 uur.
Dan wordt de kerk weer ontruimd voor de Kerstvieringen van komend weekend waar kerstavond om 22.00 uur het ritmisch koor Interamvo hun medewerking aan zullen verlenen. Over belangstelling had de organisatie ook deze 25 ste editie absoluut niet te klagen, deze twee weken waar vorige week zondag vanaf 14.00 uur de muzikale omlijsting werd verzorgd door de Groeten uit Barsingerhorn, en het ouderenkoor “Op Eigen Wijze”.
Zoals vermeld zorgde de Havenstraatzangers zondagmiddag voor muzikale omlijsting wat ook weer nagenoeg voor een volle kerk zorgde.
Foto: Theo Moras

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.