2°C | Amsterdam

Mysterie van Anna Paulowna opgelost, het is geen liefdesverklaring

Anna Paulowna – Geen liefdesverklaring, maar een ode aan een overledene. Het hart van narcissen op de Zijperdijk bij ’t Zand werd twee jaar geleden geplant door een vrouw en haar drie dochters ter nagedachtenis aan hun vader en man.
De overleden man, een bollenkweker, overleed in 2014 onverwachts. Het hart is gemaakt van bollen uit zijn eigen kwekerij.
“Hij wordt door iedereen ontzettend gemist”, vertelt de zus van zijn weduwe aan NH. “Ook bij ons in de tuin bloeien op dit moment zijn tetjes. Alle mensen die aanwezig waren bij de uitvaart of die te condoleren zijn geweest hebben een zakje bollen gekregen. Al die mensen denken nu nog eens extra aan hem als ze de narcisjes in de tuin zien bloeien.”

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.