2°C | Amsterdam

Nachtegalenwandeling Robbenoordbos

Wieringerwerf – De Nachtegaal; de koning der zangvogels. Iedereen kent de naam Nachtegaal wel, en terecht. Zodra de meeste soorten stoppen met zingen gooit de Nachtegaal er nog een paar flinke strofes uit! In het Robbenoordbos zijn een aantal plekken waar deze soort jaarlijks te horen is.
Om iedereen kennis te laten maken met de Nachtegaal organiseert Natuurvereniging Wierhaven op Hemelvaartsdag, donderdag 5 mei 2016, een avondwandeling door het Robbenoordbos welke in het teken zal staan van de Nachtegaal en wie weet wat we allemaal nog meer tegen komen! U zult versteld staan van het volume wat deze kleine zangvogeltjes kunnen produceren.
We starten om 20.00 uur voor Gemaal Leemans, Noorderdijkweg 26 te Wieringerwerf. Rond 21:30 verwachten we weer terug te zijn op deze locatie. De kosten voor deze excursie bedragen €2,50.
Deelname voor leden van Natuurvereniging Wierhaven en kinderen tot 18 is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij [email protected], onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.