2°C | Amsterdam

Nationale Tuinweek Westerland en Schagen

WESTERLAND – De Nationale Tuinweek van Groei & Bloei wordt van 11 tot en met 19 juni gehouden. In deze regio heeft de afdeling Schagen van Groei & Bloei ook een aantal activiteiten op de agenda staan.
The Hidden Garden aan de rand van Van Ewijcksluis is zondag 12 juni geopend van 10.00 tot 17.00 uur. The Hidden Garden is een organische moes- en bloementuin op circa duizend vierkante meter dynamische aarde. Deze opening van de Nationale tuinweek is meegenomen in de Tuinronde van de Soroptimistenclub Wieringen . In deze route van ongeveer vijftien kilometer vindt men tuinen met muziek, kunst, een atelier en bovengenoemde Hidden Garden. Deze route is goed te doen met de fiets en voor de niet fietsers mag natuurlijk altijd de auto worden gebruikt. Groei & Bloei staat met een informatie kraam in The Hidden Garden.
Bomenwandeling
Frits Bart en Jan Paauw houden woensdag 15 juni een bomen- en tuinwandeling in Westerland. De wandeling start om 19.00 uur aan Westerlanderweg 59 nabij de kerk van Westerland waar voldoende parkeergelegenheid is bij dorpshuis ’t Skrale End. Tijdens deze wandeling wordt van alles vertelt over welke beplanting zoal langs de straat en in de tuinen is te zien. In de route zelf worden ook nog korte bezoekjes gebracht aan een aantal tuinen. Na afloop krijgen de deelnemers nog koffie, thee of fris in een prachtige parktuin met uitzicht over het Amstelmeer aan Westerlanderweg 59. Wel dient men zich voor deze wandeling van te voren aan te melden via[email protected] of tel. 0227-592694. Tevens is afdeling Schagen van Groei & Bloei zondag 19 juni aanwezig tijdens de Boerenlandfair in Westerland.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.