2°C | Amsterdam

Negende editie Bedrijventoernooi Wieringermeer in Slootdorp

SLOOTDORP – De negende editie van het bedrijvenvoetbaltoernooi Wieringermeer komt steeds dichterbij. Het jaarlijkse bedrijventoernooi, georganiseerd door voetbalvereniging C.V.Wieringermeer, vindt dit jaar plaats op vrijdag 8 september.
Negen bedrijventeams hebben zich al aangemeld. Dat zijn titelverdediger Abuco, Billy’s Barservice, HGG, AB Vakwerk, Heddes bouw en ontwikkeling, Wijkteam Hollands Kroon, Sandfirden Triple A logistics en CAV Agrotheek.
In Slootdorp wordt gespeeld op halve veldjes, 7 tegen 7.
We starten vrijdag 8 september aan het begin van de avond. De eerste wedstrijden beginnen om ongeveer half zeven. Voorafgaand aan het toernooi is er een buffetje beschikbaar waar de spelers eventueel gebruik van kunnen maken. Je kunt dus rechtsreeks uit het werk naar Slootdorp. Ook voor deze editie doen we ons best op 16 teams op de been te krijgen, voor 4 poules van 4 teams. Zodat ieder team minimaal drie wedstrijden zal spelen.
We zijn op zoek naar bedrijventeams uit de omgeving Hollands Kroon die het leuk vinden om na afloop gezellig in de kantine te blijven nazitten voor een praatje, een hapje en drankje.
Aanmelden kan via [email protected].
Deelname aan het toernooi is kosteloos.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.