2°C | Amsterdam

Villa Nieuwland Den Oever genomineerd voor 'Beste B&B van Nederland'

Net niet voor Villa Nieuwland Den Oever maar een tweede plaats is ook fantastisch


DEN OEVER – Drie bed & breakfasts maakten dit jaar kans om ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017’ te worden. De genomineerde accommodaties waren : B&B ‘Villa Nieuwland’ in Den Oever (Noord-Holland), ‘Logement No5’ in Assen (Drenthe) en ‘La Marquise Chambres d’hôtes de Luxe’ in Budel (Noord-Brabant).
Winnaar in de categorie 5 tulpen werd Logement No5 in Assen maar vlak daar achter komt Villa Nieuwland uit Den Oever.
Martine van Soolingen van Villa Nieuwland laat aan Hollands Kroon Actueel weten dat ze enorm trots zijn op het resultaat. ‘We gingen natuurlijk voor de eerste prijs maar we zijn toch trots dat we nu de tweede prijs hebben gehaald. We hadden überhaupt nooit verwacht genomineerd te worden. Alle reden om op dezelfde weg door te gaan. We hopen met Wierschuur Nieuwland, onze groepsaccommodatie die vandaag wordt geopend, eenzelfde niveau te kunnen halen in de toekomst,’ vertelt Martine.
Stichting Bed & Breakfast Nederland is uitvoerder van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. De stichting maakt de kwaliteitsverschillen tussen B&B’s inzichtelijk door middel van 1 tot 5 tulpsymbolen. Elke deelnemende accommodatie wordt door mystery guests beoordeeld aan de hand van een objectieve normenlijst. Ruim 530 bed & breakfasts in Nederland zijn bij het classificatiesysteem aangesloten. Onder de B&B’s met vijf tulpen wordt ieder jaar het Beste Bed & Breakfast van Nederland uitgeroepen.
 

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.