DEN HELDER – Erik Scherder breekt dinsdag 12 oktober een lans voor onder andere de driewielfiets. De bekende tv-neuroloog weet namelijk dat in beweging blijven op latere leeftijd goed is voor de hersenen. Hij spreekt de gasten op de eerste Doortrappen on Tour daarom toe. Niet live, maar via een groot scherm in theater De Kampanje.

Doortrappen on Tour is een beurs voor alle fietsliefhebbers, maar hoofdzakelijk gericht op de oudere doortrapper. In de Stadshal staan allerlei stands opgesteld, het interactieve programma gaat grotendeels over veilig fietsen tot je honderdste. Het belangrijkste doel van het landelijke programma Doortrappen.

Win de enige echte Doortrappenfiets

Op de beurs gaan diverse sprekers de discussie aan met de zaal. Dit gebeurt aan de hand van stellingen. Verder kan iedereen die op de fiets of e-bike komt vooraf de tweewieler gratis aan een kritische check laten onderwerpen door Bike Store. Er is live muziek, een speciale fiets waar je zelf je smoothie bij elkaar trapt, je kunt driewielfietsen uitproberen, met een VR-bril op een simulator fietsen en er is een winactie met kans op een echte Doortrappenfiets, die door het Helderse Themafietsen in de speciale Doortrappenkleuren is gespoten.

Doortrappen-ketting voor wethouders

Naast al dit leuks is er aan het eind van de beurs nog een serieus moment. De borging van Doortrappen in de Noordkop. De drie sportwethouders van Den Helder, Hollands Kroon en Schagen krijgen een Doortrappen-ketting omgehangen en ondertekenen de borging.

Dik gevulde goodiebag

Het programma duurt dinsdag 12 oktober van 13.30 tot 17.00 uur. Kaarten zijn te koop via het ticketsysteem van De Kampanje en kosten 4,50 euro. Daarvoor krijgen de bezoekers een middagvullend programma met verloting van de Doortrappenfiets, koffie, thee, twee consumpties, hapjes en na afloop een dik gevulde goodiebag. Reserveer via de rechtstreekse link: https://www.kampanje.nl/voorstellingen/5346/On_tour/Doortrappen

De Kampanje is te vinden op Willemsoord 63. Meer weten? Neem contact op met Nanda Timmerman via ntimmerman@teamsportservice.nl

Previous post Beter Wonen wil stel dat overlast geeft uit woning Hippolytushoef zetten
Next post Ontbijt voor werkende mantelzorgers in Nieuwe Niedorp

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.