NIEDORP – De drie genomineerden voor de ‘ondernemer van het jaar’ verkiezing van de Bedrijvengroep Niedorp zijn bekend. De genomineerden komen alle drie uit Nieuwe Niedorp en zijn, Paramedisch Centrum Niedorp, Koks Tweewielers en Nieuwe Niedorp aan Zee.

De verkiezing van de Ondernemer van het Jaar is dit keer anders opgezet. Van 6 tot en met 28 september konden het publiek en leden bedrijven nomineren. Het ging om bedrijven die het verdienen omdat zij in Coronatijd zijn opgevallen.

Vanaf volgende week worden de genomineerde bedrijven voorgesteld op de website www.bedrijvengroepniedorp.nl. Vanaf maandag 13 december begint de publieksstemming, deze zal duren tot 1 januari 2022.

De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het jaar 2021 wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp op donderdag 6 januari 2022.

De Bedrijvengroep Niedorp is een groep met bijna honderd aangesloten ondernemers verspreid in het gebied van de voormalige gemeente Niedorp. Winkeliers, agrariërs, garagebedrijven en industriële ondernemingen zijn lid, maar ook voedselverwerkende bedrijven hebben zich aangesloten bij de bedrijvengroep.

Via mediapartner: Noordkop Centraal

Previous post Hollands Kroon zet vrijwilligers in het zonnetje
Next post Andijviestamppot met tomaatjes en zalm

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.