2°C | Amsterdam

Nieuw online platform HighTea.nl: eenvoudig een high tea vinden en reserveren

Het nieuwe online platform HighTea.nl is vanaf deze maand online. De website verzamelt zo veel mogelijk hightea-locaties in Nederland op één website. De komende maanden zal de website veel nieuwe locaties toevoegen.  

“Het concept high tea is al jaren enorm populair”, vertelt Robin Streng, initiatiefnemer van HighTea.nl. “Gezien die populariteit is het opvallend dat er in Nederland nog geen specifiek platform was om snel hightea-locaties te vinden en direct te reserveren.”

Wat is een High Tea?

Een High Tea is een uitgebreide tafel vol lekkernijen, zoals cupcakes, scones, sandwiches, chocoladecake, bonbons en noem maar op. Allemaal sfeervol opgediend waarbij je ook gezellig met elkaar thee drinkt. Ideaal als tussendoor tijdens het shoppen of als activiteit om eens gezellig uitgebreid bij te kletsen met vriendinnen, vrienden of familie. 

High Tea locaties per stad

Consumenten krijgen overzichtelijk per stad een handig overzicht van aangesloten restaurants die een high tea aanbieden. Op de website is, behalve het overzicht van locaties en workshops voor een high tea, ook een blog met tips en recepten te vinden voor mensen die zelf een high tea willen reserveren. “We houden ook rekening met consumenten die een allergie hebben. Zij zien gelijk zien wie bijvoorbeeld een veganistische of glutenvrije high tea aanbiedt. Hebben ze de ideale plek gevonden? Dan kunnen ze die gelijk reserveren via HighTea.nl.”

[signoff]

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.