2°C | Amsterdam

Nieuwe bridgers voor Bridgeclub Wieringen

WESTERLAND – Bert Loos gaf de afgelopen twaalf weken in de catacomben van café Waddenzee, speellocatie van Bridgeclub Wieringen, les aan vier potentiële nieuwe bridgers. De leerlingen bekwaamden zich in de basisprincipes, bieden en afspelen, van de denksport.
De cursisten volgden de door ex-wereldkampioen bridge Berry Westra gegeven cursus voor omroep Max en werden ondersteund door filmpjes op de laptop. Op de laatste avond kregen de nieuwe bridgers een geheugensteun. Daarmee kunnen zij vanaf nu deelnemen aan de zomercompetitie van Bridgeclub Wieringen. Het kan de eerste stap op weg zijn naar een, hopelijk, lange bridgecarrière.
Het les geven op de vaste speelavond van Bridgeclub Wieringen is goed bevallen. Bridgedocent Bert Loos daagt geïnteresseerden uit om zich aan te melden voor een nieuwe cursus. Bij voldoende belangstelling (tenminste vier deelnemers) start deze in het najaar op dinsdagavond. Belangstellenden kunnen contact met hem opnemen, tel. 0227-592010. (Rodi)

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.