Nieuwe datum Scholierenveldloop regio Niedorp

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.


NIEUWE NIEDORP – Afgelopen woensdag 7 juni heeft Sportservice Schagen vanwege het slechte weer de scholierenveldloop moet afgelasten.
Nu is er een nieuwe datum geprikt en de scholierenveldloop zal, samen met atletiekvereniging TAV’80, nu op woensdag 5 juli georganiseerd worden in park de Meet (Nieuwe Niedorp). Hiervoor kunnen alle basisschoolleerlingen uit de regio Niedorp zich nog steeds inschrijven, kinderen die al ingeschreven waren en wederom mee willen doen, kunnen dit doen met hun al uitgereikte startnummer, ze hoeven zich niet opnieuw aan te melden.
De scholierenveldloop is een mini-wedstrijdloop waarbij het vooral gaat om plezier en volhouden.
De loop voor groep 3 t/m 8 is ongeveer 1000 meter lang, het parcours wordt uitgezet wordt door park de Meet. De leerlingen van groep 1 en 2 lopen een kortere route.
De scholierenveldloop wordt in verschillende categorieën gelopen, jongens en meisjes starten apart. De categorieën worden ingedeeld aan de hand van de groep waarin de leerling zit.
De start van de eerste groep is om 14:30 uur, daarna steeds om de 10 minuten. Om ongeveer 16:30 uur is het evenement afgelopen. Aan de snelste 3 lopers per startgroep wordt direct na hun loop een prijs uitgereikt. Alle kinderen ontvangen voor het meedoen aan de scholierenveldloop een herinnering.
Inschrijven kan via school of Sportservice Schagen: 0224-214774. Inschrijven kan ook via een webformulier op de site www.sportserviceschagen.nl
Deelname aan de Scholierenveldloop is gratis. Alle scholen hebben inmiddels opnieuw inschrijfformulieren ontvangen. Uiterlijk 23 juni moet de inschrijving bij Sportservice Schagen binnen zijn.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sanne de Wit, Sportservice Schagen  tel: 0224 – 214774 mail: sdewit@sportservicenoordholland.nl

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category