2°C | Amsterdam

Nieuwe datum Scholierenveldloop regio Niedorp


NIEUWE NIEDORP – Afgelopen woensdag 7 juni heeft Sportservice Schagen vanwege het slechte weer de scholierenveldloop moet afgelasten.
Nu is er een nieuwe datum geprikt en de scholierenveldloop zal, samen met atletiekvereniging TAV’80, nu op woensdag 5 juli georganiseerd worden in park de Meet (Nieuwe Niedorp). Hiervoor kunnen alle basisschoolleerlingen uit de regio Niedorp zich nog steeds inschrijven, kinderen die al ingeschreven waren en wederom mee willen doen, kunnen dit doen met hun al uitgereikte startnummer, ze hoeven zich niet opnieuw aan te melden.
De scholierenveldloop is een mini-wedstrijdloop waarbij het vooral gaat om plezier en volhouden.
De loop voor groep 3 t/m 8 is ongeveer 1000 meter lang, het parcours wordt uitgezet wordt door park de Meet. De leerlingen van groep 1 en 2 lopen een kortere route.
De scholierenveldloop wordt in verschillende categorieën gelopen, jongens en meisjes starten apart. De categorieën worden ingedeeld aan de hand van de groep waarin de leerling zit.
De start van de eerste groep is om 14:30 uur, daarna steeds om de 10 minuten. Om ongeveer 16:30 uur is het evenement afgelopen. Aan de snelste 3 lopers per startgroep wordt direct na hun loop een prijs uitgereikt. Alle kinderen ontvangen voor het meedoen aan de scholierenveldloop een herinnering.
Inschrijven kan via school of Sportservice Schagen: 0224-214774. Inschrijven kan ook via een webformulier op de site www.sportserviceschagen.nl
Deelname aan de Scholierenveldloop is gratis. Alle scholen hebben inmiddels opnieuw inschrijfformulieren ontvangen. Uiterlijk 23 juni moet de inschrijving bij Sportservice Schagen binnen zijn.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sanne de Wit, Sportservice Schagen  tel: 0224 – 214774 mail: [email protected]

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.