2°C | Amsterdam

Nieuwe Niedorp zoekt nieuwe trainer

NIEUWE NIEDORP  – Na drie seizoenen gaan de wegen van vv Nieuwe Niedorp en Reinier Wagner scheiden. Het bestuur en de trainer hebben in goed overleg besloten de samenwerking na dit seizoen te stoppen.
Zowel het bestuur als Reinier vinden dat het na drie seizoenen goed is voor een spelersgroep om nieuwe en andere impulsen te krijgen. Het bestuur hoopt dat de selectie en Reinier het vervolg van deze competitie zien als een mooie uitdaging om tot een goed resultaat te komen en om Reinier een waardig afscheid te geven bij vv Nieuwe Niedorp.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.