2°C | Amsterdam

Nieuwe uitvoerder leerlingenvervoer wil personeel failliete Klomp overnemen

HOLLANDS KROON – Niet de nu al in opspraak gekomen Willemsen de Koning BV maar Noot Touringcar BV uit Ede is de nieuwe leerlingvervoerder in de Noordkop geworden. Dit tot grote spijt van de tijdelijke aanbieder Willemsen de Koning BV.
De huidige vervoerder Willemsen de Koning stond deze week in het nieuws omdat diverse chauffeurs niet het aangeboden contract wilden tekenen daar deze uitging van een nul-uren contract en niet de voortzetting van het contract dat deze mensen met de failliete Klomp had gesloten.
De nieuwe uitvoerder van het leerlingenvervoer is een vrij grote speler op deze markt en laat weten verheugd te zijn dat zij de gunning hebben gekregen en er naar streven om zoveel mogelijk de huidige chauffeurs over te nemen, “omdat je ervaring niet moet weggooien,” zegt de woordvoerder van het bedrijf, tegen het NHD.
De gunning wordt pas defintief op 30 juni aanstaande als het bezwaartermijn is afgelopen en er geen bezwaren zijn binnengekomen.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.