2°C | Amsterdam

Nieuwe website en app voor ‘Noordkopvoorelkaar’


HOLLANDS KROON – Noordkopvoorelkaar de online marktplaats voor vrijwillige hulp en aanbod heeft op 21 november zowel een vernieuwde website als een innovatieve app gelanceerd. Beide verlagen de drempel om iets voor een ander in de gemeenten Schagen, Hollands Kroon en Den Helder te betekenen.
Noordkopvoorelkaar is al meer dan een jaar jaar dé online plek in waar alle vraag en aanbod op het gebied van vrijwillige inzet samenkomt. De site matcht vraag en aanbod met elkaar. Onze ambitie is om dit jaar nóg meer mensen enthousiast te maken voor vrijwilligerswerk en zo nog meer mensen te helpen. Dat doen we door de drempel naar vrijwilligerswerk te verlagen: het moet toegankelijker worden én inspirerender. De vernieuwde website en het lanceren van een app helpt hierbij enorm.

Innovatieve app

Noordkopvoorelkaar lanceert niet zomaar een app, maar het nieuwste van het nieuwste: een webapp. De gebruikte technologie is zo innovatief in Nederland dat er zelfs een speciale subsidie voor verkregen werd. De webapp maakt het matchen van vraag en aanbod gemakkelijker: het stuurt bijvoorbeeld de nieuwste en best passende hulpvragen door naar vrijwilligers. Vergelijk het met het ontvangen van een whatsapp bericht. Daarnaast krijgen gebruikers in de app ook live aanbevelingen te zien van vraag of aanbod dat past bij hun interesses. De innovatieve technologie zorgt ervoor dat de app niet gedownload hoeft te worden en dus geen ruimte inneemt op de telefoon of tablet. De voordelen van een app, zonder de nadelen. Voor richtlijnen zie:http://www.noordkopvoorelkaar.nl/webapp

Nieuwe uitstraling website

Ook de website zelf is vernieuwd. Er is een spiksplinternieuw logo. “De nieuwe huisstijl is fris en inspireert om ook iets voor een ander te betekenen. Je ziet bijvoorbeeld veel beter hoe divers het vrijwilligerswerk op Noordkopvoorelkaar is. Daarnaast inspireren we door te laten zien wat vrijwilligerswerk je oplevert: je vergroot je wereld, ontdekt je talent, ontwikkelt je kennis en vaardigheden en kunt er uiteraard ook gewoon veel plezier aan beleven. Dit doen we door onder andere mooie verhalen in de spotlight te zetten. Doordat Noordkopvoorelkaar al het vrijwilligerswerk in Schagen, Hollands Kroon en Schagen verzamelt, vind je eigenlijk altijd wel iets wat bij je past.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.