2°C | Amsterdam

Noorderkwartier-post heet nu Business Post


REGIO – Na zo’n 12 jaar maakt NK-Post dit jaar een doorstart. Het bedrijf is een lidmaatschap aangegaan met Business Post en gaat vanaf nu onder die noemer door met het werk. “Als lid van Business Post kunnen we ons bereik vergroten”, aldus projectmanager Michel Booy.
Business Post is een organisatie van samenwerkende postbedrijven in heel Nederland. Alle post wordt binnen 24 uur bezorgd. Daarmee is Business Post een directe concurrent van PostNL.
Wij maken werk van uw post’ is de slogan van het bedrijf. Dat wordt gedaan met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. De werkzaamheden, zoals post sorteren en bezorgen, zijn uitermate geschikt voor deze doelgroep. Daarnaast hebben de werknemers vaak een lange termijn visie en hebben ze baat bij een stabiele toekomst en werkomgeving.
Business Post Noord-Holland Noord, zoals de volledige naam luidt, zorgt voor een compleet dienstenpakket met volledige ontzorging, efficiënte postverwerking en flexibele en snelle dienstverlening. De werksoorten zijn onder te verdelen in onder andere gemeentepost, business to business, reclamemailing, koerierswerk en de digitale postkamer. In de digitale postkamer wordt post gescand en binnen een uur digitaal afgeleverd aan de klant.
Met de overgang naar Business Post krijgt het bedrijf er een landelijk en zelfs wereldwijd netwerk bij. “Zo is er ook meer werk voor onze werknemers”, aldus Booy. “Ik werk graag met deze doelgroep. Ze hebben aangetoond dat ze het werk geweldig goed aan kunnen.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.