2°C | Amsterdam

Nostalgie & Middeleeuwen tijdens Zomermarkt in Medemblik

REGIONIEUWS – Zaterdag a.s.  vindt  in het Bagijnhof de Nostalgie & Middeleeuwen Zomermarkt plaats. Tijdens de markt zullen ouden tijden herleven. De smid, het kruidenvrouwtje, de mandenvlechter en kantklosster voeren u mee naar de tijd van toen. En heeft u wel eens wol gesponnen op een spinnenwiel? Op het plein voor het voormalige postkantoor kunt u aanschuiven bij een heuse middeleeuwse maaltijd.
Tevens vindt u leuke kramen met allerlei spullen uit vroegere tijden, zoals brocante, houten speelgoed en nog veel meer. De valkenier van Kasteel Radboud zal tijdens de Zomermarkt een bijzondere show verzorgen. Ook voor de jongsten is er van alles te zien en te beleven!
De Nostalgie & Middeleeuwen Zomermarkt is alweer de laatste markt in de reeks van 4 markten. De markt is van 10.00u tot 17.00u geopend voor publiek en is een evenement van St. Evenementen Medemblik (STEM). Meer informatie vindt u op facebook.com/zomermarkten.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.