2°C | Amsterdam

NS: ‘kom niet naar de stations, treinen rijden vrijwel niet op 28 mei’

HOLLANDS KROON – Als gevolg van de landelijke pensioenactie in het OV zal er op dinsdag 28 mei in het hele land zeer beperkt tot geen treinverkeer mogelijk zijn. Omdat de NS niet weet hoeveel mensen gaan staken, kunnen zij niet aangeven welke treinen wel en welke treinen niet rijden. De NS kan dus geen betrouwbare dienstregeling maken en adviseren reizigers op 28 mei niet met de trein te reizen.

Uiteraard probeert de NS waar mogelijk enkele treinen te rijden: dit zal zeer beperkt en onvoorspelbaar zijn. Zij verwachten zeer ernstige hinder voor treinreizigers, zij kunnen er niet van uit gaan dat hun trein die dag rijdt. Voor meer informatie over het treinverkeer kunnen reizigers terecht op ns.nl. De Reisplanner is voor de reizen op dinsdag niet up-to-date. Daarnaast is er zeer beperkt alternatief openbaar vervoer. De stad- en streekvervoerders staken ook.

Ook op woensdag 29 mei kan het treinverkeer mogelijk nog hinder ondervinden van de landelijke pensioenactie.

De NS zegt begrip te hebben voor de zorgen over pensioenen, maar vind het jammer dat opnieuw gekozen is voor een middel waar de reizigers zeer veel hinder van ondervinden. Reizigers worden de dupe van een conflict waar NS geen partij in is.

[signoff]

Related Articles

NFT’s, Je kan er tegenwoordig bijna niet meer omheen, en je ziet de prijs van ontelbare verschillende NFT crypto’s de lucht in schieten. Is

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.