2°C | Amsterdam

Nu inschrijven voor de Westfriesgasthuis Loop(t) run

REGIO – De Westfriesgasthuis Loop(t) vindt dit jaar plaats op zondag 2 oktober. Traditiegetrouw zijn de start en finish bij de hoofdingang van het Westfriesgasthuis. Er is een kidsloop voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar en voor kinderen tussen 10 en 12 jaar. Volwassenen kunnen kiezen tussen twee afstanden: 5 of 10 kilometer. De kidsloop start om 10.00 uur, de 10km start om 11.00 uur en de 5 km start om 11.03 uur.
Deelname
Deelname kost € 6,- voor volwassenen en € 3,- voor kinderen. Schrijf je meteen online in. Ter plekke inschrijven bij het Westfriesgasthuis is alleen mogelijk op 2 oktober tussen 9.00 en 10.45 uur.
Opbrengst voor goed doel
De opbrengst van de Loop(t) gaat naar een goed doel. Dit keer is dat stichting Haarwensen. De stichting is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Door donaties van haar en financiële giften kan de Stichting de pruiken kosteloos aanbieden.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.