2°C | Amsterdam

NW-ziekenhuisgroep opent afdeling endoscopie schagen

Regionieuws – Noordwest Ziekenhuisgroep heeft haar endoscopiezorg uitgebreid met een nieuwe afdeling in Schagen. In het pand aan de Kaagweg 25 (voorheen bekend als Mediance) wordt naast regulier endoscopie-onderzoek ook de onderzoeken in het kader van het bevolkingsonderzoek dikke darmkanker verricht. Dit betekent dat de patiënten uit de Kop van Noord-Holland bij wie een afwijking is geconstateerd bij dit bevolkingsonderzoek, naast Alkmaar, nu ook terecht kunnen in Schagen. 
Investering
De MDL-zorg (Maag-Darm-Lever) van Noordwest Ziekenhuisgroep is de afgelopen periode uitgebreid met een aantal MDL-artsen en is nu op 3 locaties te vinden: Den Helder, Alkmaar en Schagen. Hierdoor levert Noordwest Ziekenhuisgroep zorg dichtbij waar dat kan en verder weg wanneer nodig. Ook zijn de wachttijden nagenoeg verdwenen. Het Medisch Specialistisch Bedrijf Noordwest (MSNW) heeft de uitbreiding in Schagen mogelijk gemaakt middels een investeringsbijdrage. 
Locatie Schagen
De afdeling endoscopie in Schagen is gevestigd in het pand aan de Kaagweg 25. Naast de afdeling endoscopie houden meerdere specialismen van Noordwest Ziekenhuisgroep hier spreekuur. Ook is het mogelijk om röntgenfoto’s te laten maken en bloed te laten prikken. Het pand kenmerkt zich door een patiëntvriendelijke uitstraling. Parkeren (gratis) kan voor de deur. Voor een afspraak is een verwijzing van de huisarts of verwijzing vanuit het bevolkingsonderzoek noodzakelijk.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.