2°C | Amsterdam

Oeverse bergingsbedrijf Kempeneers overgenomen.

DEN OEVER –  Het Oeverse bergingsbedrijf heeft een nieuwe eigenaar gekregen, de firma Haulo uit Sint Maarten heeft bekend gemaakt per 1 juli aanstaande het bedrijf over te nemen. Beide bedrijven vullen elkaar perfect aan en door de overname onstaat er een bergingsbedrijf dat de hele Noordkop bestrijkt.
Vooral de gunstige liggen van Bergingsbedrijf Kempeneers aan de A7 halverwege Leeuwarden en Amsterdam en pal naast de N99 richting Den Helder was een grote reden voor Haulo om het bedrijf over te nemen. Deze twee belangrijke verkeersaders verbinden de provincies Noord-Holland en Friesland met elkaar d.m.v. de Afsluitdijk. Door deze gunstige ligging kan Bergingsbedrijf Kempeneers snel op de plaats van het incident zijn.
Het werkgebied van Kempeneers strijkt zich over een groot deel van Hollands Kroon inclusief de Afsluitdijk.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.